Een unieke kijk in de toekomst

Stoopen & Meeûs biedt (interieur)architecten, professionele schilders en groothandelaren een unieke kijk in de toekomst. Op donderdag 15 juni 2017 organiseerden we een eerste evenement in de Home of Retail, een unieke locatie in het hart van Antwerpen. Hierop werden interieurarchitecten en architecten uitgenodigd. De verandering in gedrag en wensen van consumenten (zowel in zakelijke als in privé omgevingen) is enorm veranderd. Vandaag de dag is het niet meer voldoende om een goed product of dienst te leveren. Mensen verwachten meer. Ze verwachten beleving, comfort, duurzaamheid, milieubewustzijn,… Ook voor architecten en interieur architecten zijn deze nieuwste trends en technologieën belangrijk. Zij kunnen die kennis en ervaring als toegevoegde waarde overbrengen naar klanten.

Mensen verwachten meer

Zoals aangehaald verwachten consumenten zowel professioneel als privé meer dan een goed product of een correcte dienstverlening. Daarover bestaat geen twijfel en wij zijn vast niet de eerste die dat vertellen. Mensen zijn opzoek naar een beleving. Het gevoel dat men ervaart bij een winkelbezoek wordt alsmaar belangrijker. In een privé omgeving is men ook steeds vaker op zoek naar natuurlijke elementen die de ruimte mee vorm geven. We stelden onszelf daarbij de vraag hoe we kunnen inspelen op de behoefte en noden van deze nieuwe consument.

Beleving creëren

De producten van Stoopen & Meeûs kunnen niet gezien worden als gewoon verfproducten. We werken met producten die een extra dimensie toevoegen aan de ruimte. Onze Stuc kan je perfect vergelijken met smeerbare natuursteen, Roestique is effectief roestend staal dat op bijna elke ondergrond kan aangebracht worden,… en recent hebben we ons nieuwste product Crustal gelanceerd.

Crustal brengt structuur en karakter in een ruimte. Het oogt zeer authentiek en voelt aan als een echte stenen wand. Het recreëert zo de harmony met de natuur. Bovendien zijn met Crustal de verschillende mogelijkheden ongelimiteerd. Zowel in techniek als in kleur en applicatie kan je alle richtingen uit. Bovendien blijft de hand van de professionele schilder altijd een belangrijk gegeven waardoor geen enkele Crustal wand uniek is.

Bekijk de foto’s van het event

Wil jij ons volgende event in de Home of Retail bijwonen?

Contacteer ons
Heeft u ondertussen nog andere vragen, aarzel dan niet om ons te contacteren. Wij helpen u met veel plezier.
Tel: 03 825 00 55