Stoopen & Meeûs  x  Pure Belgian Craftsmanship

 

OPLEIDINGEN najaar 2022

 

Een goed einde vraagt om een goed begin.

Wat is dan een goed begin ?  Zonder twijfel de gespecialiseerde vakopleidingen van Stoopen en Meeûs.  Als Belgisch merk van kwalitatieve decoratieve afwerkingen hebben we doorheen de jaren een uitgebreide kennis en ervaring opgedaan.  En we staan niet stil want ook de nieuwste trends en technieken zijn ons niet onbekend.

Wil je je als professionele vakman graag specialiseren in de bijzondere wereld van decoratieve afwerkingen?  Schrijf je in voor één van onze cursussen en laat je inspireren door de uitgebreide mogelijkheden in texturen en kleuren op basis van ons zeer volledig productassortiment.  Verkrijg inzicht in de verschillende stappen van ondergrond tot bescherming en onderhoud, kortom leer de échte kneepjes van het vak !

De opleidingen gaan door in ons Center of Excellence te Hoboken en worden gegeven door ervaren professionele lesgevers met passie voor het vak.

Onze opleidingen geven je meer zekerheid met betrekking tot het eindresultaat van jouw projecten.

Aan het einde van elke opleiding neem je je zelfgemaakte stalen mee en kan je onmiddellijk met de verkoop starten.

Mocht je toch nog twijfelen om te investeren in één of meerdere van onze opleidingen ?   Stoopen & Meeûs is een erkend opleidingscentrum van Constructiv. Indien u aan bepaalde voorwaarden voldoet, hebt u recht op een tussenkomst van Constructiv (Meer info vindt u hier).

We kijken ernaar uit je binnenkort te mogen verwelkomen te Hoboken !

 

INITIATIE

Initiatie Decoratieve afwerkingstechnieken: 

Via deze algemene opleiding krijg je een eerste inzicht in de bekende en minder bekende decoratieve afwerkingstechnieken.  Het is een praktische cursus en de ideale manier om voor het eerst in contact te komen met het volledige productgamma van Stoopen & Meeûs inclusief ons nieuwe readymix product ConQrete® . Deze opleiding helpt je te ontdekken hoe je je verder kan specialiseren in deze snel groeiende markt.

Ontdek ons nieuwste ready-mix product ConQrete® hier.

De initiatieopleiding duurt 1 volledige dag en de prijs bedraagt €150 excl BTW.

 

SPECIALISATIE

Per specialisatie module krijg je een duidelijk inzicht in het unieke Stoopen & Meeûs systeem per product (van voorbereiding tot bescherming en onderhoud). Je leert over de verschillende types van ondergronden en hun specifieke voorbereiding.

Bovenal is elke module een praktische opleiding waarbij je zelf ervaart hoe je het maximum haalt uit onze producten. Je maakt kennis met verschillende applicatie-technieken en past deze toe op MDF-panelen. Op het einde van de dag heeft elke deelnemer zijn pakket stalen en kan de verkoop beginnen. Als extraatje krijg je nog enkele praktische tips om je te helpen in je verkoopgesprekken zodat je het maxium rendement kan halen uit je investering.

 

*NIEUW* Specialisatie Decoratieve afwerkingstechnieken- Module 1Crustal – ConQrete (Ready-mix) – Roestique

Aan het einde van de dag kan je onmiddellijk aan de slag met Crustal, ConQrete en Roestique. Je ontdekt de uitgebreide decoratieve mogelijkheden van de verschillende producten, inclusief de nieuwe Uniwall Waxes.

De opleiding duurt 1 volledige dag en de prijs bedraagt 395 excl. BTW – per module.
Daarbij ontvang je een staalverpakking van elk product en een gespecialiseerde tool die aan bod komt in de cursus.

 

*NIEUW* Specialisatie Decoratieve afwerkingstechnieken- Module 2: StucDeco/StucGranito (als decoratieve wandafwerking) – ConQrete (Ready-mix) – Roestique

In deze gespecialiseerde opleiding maken we op een praktische manier kennis maken met de verschillende toepassingsmogelijkheden van StucDeco/StucGranito (als decoratieve wandafwerking), ConQrete (Ready-mix) en Roestique. Je ontdekt de uitgebreide decoratieve mogelijkheden van de verschillende producten, inclusief de nieuwe Uniwall Waxes.

De opleiding duurt 1 volledige dag en de prijs bedraagt 395 excl. BTW – per module.
Daarbij ontvang je een staalverpakking van elk product en een gespecialiseerde tool die aan bod komt in de cursus.

 

MASTERY

In 2023 introduceren wij de exclusieve Master opleiding Decoratieve Technieken.

 

 

Praktische info

Voor wie?

Ben je plaatser, stukadoor of schilder en geïnteresseerd in decoratieve verven, pleisters en vloeren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres en zijn deze opleidingen ideaal als eerste kennismaking met of om je te verdiepen in onze producten.

 

Waar?

Stoopen & Meeûs

Van Praetstraat 22

2660 Hoboken

 

Wanneer?

Opleidingenkalender najaar 2022 kan u HIER raadplegen.

Dit zijn de laatste opleidingen van 2022. Onze opleidingen wijzigen voorjaar 2023. Info komt in december 2022 online.

De opleiding gaat enkel door bij voldoende aantal deelnemers. Indien geen voldoende aantal deelnemers, dan zullen wij de deelnemers hierover tijdig inlichten om dan een nieuwe planning door te geven.

 

Inschrijven?

Geïnteresseerd om deel te nemen? Vul dan het juiste registratiedocument in dat u hieronder kan downloaden en stuur het naar opleiding@stoopen-meeus.com.

Registratieformulier initiatieopleiding Decoratieve Technieken

Registratieformulier Specialisatie Modules

Uw inschrijving voor een opleiding is pas definitief na ontvangst door Stoopen & Meeûs van het volledige cursusgeld voor aanvang van de opleiding.

 

Annulatie clausule

Indien u niet kan deelnemen aan de opleiding, dan kan tot 3 weken voor de datum van de opleiding, de deelname kosteloos geannuleerd worden.

Er kan gekozen worden voor een terugbetaling of een omboeking naar een latere datum.

Omboekingen zijn enkel mogelijk binnen hetzelfde opleidingsseizoen (jan-jun en sept-dec) en voor zolang er beschikbare opleidingen en plaatsen zijn.

Daartoe stuurt u een mail naar opleiding@stoopen-meeus.com.

Annulaties binnen deze 3 weken, geven geen recht op terugbetaling of omboeking.

Indien wij een opleiding dienen te annuleren als gevolg van uitzonderlijke omstandigheden (vb. Covid19, ziekte lesgever), wordt u een nieuwe optie aangeboden of de door u betaalde bijdrage teruggestort.

 

De opleiding gaat enkel door bij voldoende aantal deelnemers. Indien geen voldoende aantal deelnemers, dan zullen wij de deelnemers hierover tijdig inlichten om dan een nieuwe planning door te geven.

 

We kijken er al naar uit je terug in ons Center of Excellence te mogen ontvangen!

 

Stoopen & Meeus is een erkend opleidingscentrum van Constructiv. 

Indien u aan bepaalde voorwaarden voldoet, hebt u recht op een tussenkomst van Constructiv. 

Meer info om uw terugbetaling te regelen vindt u hier.

 

 

 

 

 

Voor onderstaande opleidingen kan u enkel inschrijven na contact met uw regio sales vertegenwoordiger.

VERVOLMAKING

Vervolmakingsopleiding StucDeco/StucGranito

Na het volgen van deze cursus kan je aan de slag met StucDeco/StucGranito in natte ruimtes en op vloeren. Naast een beknopte sessie rond ondergronden ligt de focus vooral op het praktische; het smeren van StucDeco/StucGranito, afwerken van oa de hoeken en waterdichtheid. In het vervolmakingstraject nadien staan onze collega’s ter beschikking voor ondersteuning waar nodig.

De vervolmakingsopleiding duurt 2 volledige dagen en kost €750 excl BTW. Om de vervolmakingscursus te kunnen volgen, moet je eerst de specialisatie Decoratieve technieken met StucDeco/StucGranito hebben gevolgd (of gelijkwaardige ervaring).

 

Opleiding StucResin

Hier leer je ons unieke vloerproduct kennen StucResin. Deze opleiding overloopt de technische kanten van de voorbereidingen en het plaatsen van de StucResin. Je ontdekt de verschillende structuren en afwerkingen, do’s en don’ts, geeft een woordje uitleg over het onderhoud, etc. Kortom, alles wat je dient te weten om met StucResin aan de slag te kunnen! Naast de theorie is er ook een praktijk demonstratie, waarin de verschillende stappen doorlopen worden (primer, net plaatsen, bezanden, de verschillende lagen en bescherming).

Deze opleiding duurt een halve dag en kost €285 excl BTW.

Registratieformulier vervolmakingscursus StucDeco/StucGranito – voor zij die reeds de specialisatieopleiding StucDeco/StucGranito volgden.

Registratieformulier opleiding StucResin – voor zij die reeds het volledige Stuc traject volgden.