De kleuren van de toekomst

Op 30 mei presenteerde Hilde Francq het nagelnieuwe Color Trend Report voor herfst en winter 2018/2019. Een inspirerend seminar met een unieke mix van trends, indrukwekkende visuals, de nieuwste kleurencombinaties, materialen, texturen en patronen.

Kleur speelt een alsmaar belangrijkere rol in de maatschappij. Het heeft een diepgaande invloed op de lifestyletrends. Dat zorgt telkens voor heel nieuwe invalshoeken voor mode en design. En dat betekent dus ook voor interieurafwerking.

Stoopen & Meeûs zet in op kleurtrends

Kleur zal dus niet alleen een belangrijke rol spelen in de mode. Ook trends in interieurafwerking worden beïnvloedt door kleuren. Stoopen & Meeûs is al meer dan 120 jaar gepassioneerd door kleur. Dankzij de jarenlange ervaring en expertise met pigmenten en kleurstoffen leveren wij een premium kwaliteit aan eerlijke prijzen en is geen enkele kleurnuance onmogelijk.

Onze kleurstoffen en pigmenten kunnen gebruikt worden in al onze minerale afwerkingsproducten. Daardoor zijn de variaties en mogelijkheden ongelimiteerd en kunnen we samen met de professionele plaatser altijd werken naar een unieke eindafwerking en een optimale klanttevredenheid.

 

 

 

Vraag kleuradvies
Heeft u ondertussen nog andere vragen, aarzel dan niet om ons te contacteren. Wij helpen u met veel plezier.
Tel: 03 825 00 55