Totaalbeleving in hartje Antwerpen

Twee-sterrenchef Viki Geunes en mediafiguur Hans Otten sloegen de handen in elkaar en bieden U een ervaring waarin Happiness, Accessibility, Openness en Food Experience centraal staan. Een uniek concept in hartje Antwerpen.

“U” op ’t Eilandje in Antwerpen straalt een ongedwongen sfeer uit in een trendy, vernieuwde stadsomgeving aan de jachthaven. Geen anonieme aanpak, U als gast staat centraal. U – Eat & Sleep is gelegen aan de voet van het Museum Aan de Stroom (MAS) en met zicht op de prachtige jachthaven.

Een restaurant dat niet zomaar een restaurant is en een hotel dat meer is dan enkel een slaapgelegenheid. Eén plek die eerder een ontmoetingsplaats is. Een plaats in een leuke omgeving, waar iedereen de hele dag terecht kan om gelijk welke reden : ontspanning, werk, liefde, ontdekking.

 

Mooie samenwerking tussen architect en vakman, met een kwalitatief product

Dit project is tot stand gekomen door een zeer goede samenwerking tussen verschillende partijen. Het interieur, vormgegeven door Karine Ribbens van April One, zorgt dankzij het gebruik van natuurlijke kleuren voor een urban setting die rust uitstraalt en waarin de bezoeker zich meteen thuis voelt.

De tafels alsook de hele toog van de lounge zijn uitgewerkt in Stuc Granito waarbij ook stenen zijn ingewerkt om een “terrazzo-look” te bekomen.

De minerale wanddecoratie creëert muren met structuur en karakter. Op die manier ziet het er niet alleen authentiek uit, maar voelt ook echt aan en brengt de harmonie van de natuur naar binnen.

In de sanitaire ruimtes van het hotel en de kamers zijn wastafels volledig handgemaakt in Stuc van Stoopen & Meeûs. Dat maakt dat elke kamer een uniek karakter heeft zonder afbreuk te doen aan de gehele look & feel.

 

Een toprealisatie van Alfonse Vandaele met producten van Stoopen & Meeûs