Op de Dag van De Afwerking, een beurs van de Confederatie Bouw voor professionals in de afwerkingssector, liet Stoopen & Meeûs de bezoekers onder andere de ongelofelijke hardheid van StucResin ontdekken. Maar ook Crustal kon op de nodige aandacht rekenen. Dat de bezoekers overtuigd zijn van de producten van Stoopen & Meeûs, blijkt uit het feit dat ze er allemaal mee aan de slag willen. De inschrijvingen voor de opleidingen liepen dan ook als een trein.

 

Zo’n 150 producenten tonen hun producten en nieuwigheden aan de leergierige bezoekers. Op de stand van Stoopen & Meeûs stonden onder andere Crustal® en StucResin in de kijker.

Vier technieken in een handomdraai

Crustal®, een mineraal product op basis van Europees krijt, stond opnieuw in de kijker.

Dankzij één van vier gepresenteerde technieken creëert men op een eenvoudige manier een karaktervol interieur. De structuur van Crustal® zorgt voor een authentieke look en maakt het mogelijk om strakke interieurs een natuurlijke, organische touch te geven. Het laat ook toe op muren met ruwere ondergronden een mooie afwerking te geven.

 

 

Harder dan hard

StucResin was dan weer de eye-catcher van de dag door de hardheid en krasvastheid van het materiaal. Die werd op indrukwekkende wijze aangetoond op de stand. Deze decoratieve pleister op epoxy basis is daardoor een uitstekende keuze voor bijvoorbeeld de afwerking van vloeren. En dat zowel binnen als buiten. StucResin is ideaal als je een dunne en toch keiharde vloer wil. Het kan bovendien worden aangebracht op vrijwel elke stevige, stabiele en egale ondergrond. Dat maakt het product ook uitermate geschikt voor renovaties.

Liever ecologisch

De noodzaak om ecologische alternatieven lijkt vandaag groter dan ooit. Er was dan ook veel aandacht voor onze decoratieve, eco-friendly afwerkingsproducten Stuc, kalk, leem en kalei.

Met onze producten leren werken

Een tweede vraag die meermaals over de lippen van onze bezoekers ging, was “hoe kunnen we met jullie producten leren werken?” Heel eenvoudig: via onze opleidingen. De inschrijvingen schoten meteen de hoogte in, vooral voor onze initiatieopleiding Decoratieve Technieken met o.a. Crustal® en Roestique. Met deze laatste hadden er al veel op eigen houtje geëxperimenteerd, wat leidde tot mooie, bijna sprookjesachtige, creaties.

 

 

Ons algemeen gevoel over de Dag van de Afwerking? Een geslaagde editie met zeer geïnteresseerde bezoekers bij wie onze onderscheidende aanpak in de smaak valt!