Verleg je grenzen met ConQrete®, onze eerste gebruiksklare readymix waarmee je ook zonder al te veel ervaring een zuivere betonlook op de muur tovert. 

Voor het eerst in 127 jaar kleuren we de wereld nu ook met een kant-en-klare pleister. Ervaren, maar ook beginnende schilder-decorateurs kunnen zo al na een eenvoudige demonstratie meteen aan de slag. Een pleisterspaan en je bent vertrokken!

Robuust en industrieel karakter

ConQrete geeft het startschot met een rasechte betonlook. Deze past perfect in de “industrial chic” trend, de groeiende markt van minder strakke afwerkingen in het interieur. Met de Q van quality garanderen we een hoogwaardige decoratieve afwerking met het robuuste en industriële karakter van beton.

Prachtige betonkleur in een laag

Met slechts één laag creëer je een ultramatte natuurlijke betonlook. Al onze kleuren uit de zorgvuldig uitgekozen Skyscraper collectie zijn prachtig te combineren in elk interieur. Deze bestaat uit drie unieke beige en grijze tinten. Graag meer experimenteren met decoratieve mogelijkheden? Dat kan prima met een tweede laag!

Waaier aan mogelijkheden

Ben je liefhebber van de brute, krachtige textuur van gestraald beton? Of heb je liever het egale, glimmende uitzicht van gepolijst beton? Met ConQrete zijn alle decoratieve looks mogelijk. Met een Stoopen & Meeûs Uniwall wax voorzie je je muren in no time van een sprankelend goud of zilver effect. Bovendien zijn ze zo nog eens bestand tegen vuil ook.

Gezonde lifestyle

We spelen al jaren doelbewust in op de duurzaamheidstrend en zetten deze met de ontwikkeling van nieuwkomer ConQrete verder. Een gezondere leef- en werkomgeving, daar gaan we voor!

Op alle dragers thuis

Krijg je niet genoeg van deze eigentijdse look? Zolang de ondergrond egaal, schoon en droog is, kan je met de ingekleurde pasta je artistieke vrijheid ook elders dan op muren loslaten. Denk bijvoorbeeld aan hout, mdf en meubels: ConQrete leent zich ook hier uitstekend voor decoratieve afwerking.

Volg een van onze beknopte online of instore opleidingen en je bent vertrokken!

Voor wie de smaak te pakken heeft en graag onze andere producten leer kennen, biedt Stoopen & Meeûs ook de opleiding Decoratieve Technieken.