Een muur met structuur, karakter én een natuurlijke uitstraling? Dat is Crustal! Deze minerale wanddecoratie ziet er niet alleen authentiek uit, ze brengt de harmonie van de natuur naar binnen. Voor een uniek en warm interieur!

Crustal is een wanddecoratie waarmee je verschillende kanten uit kan. Een volledig natuurlijke uitstraling? Of combineer je liever strak modern met enkele organische elementen? Of je nu een eerder landelijke stijl verkiest of liever gaat voor modern en minimalistisch, Crustal biedt  de kans aan de professionele plaatser om zijn creativiteit te botvieren.

Natuur in huis

Crustal voegt karakter toe aan zowel landelijke als moderne gebouwen. Door zijn samenstelling draagt het bovendien bij tot een natuurlijker leefmilieu, ook in lage-energie- en passiefwoningen. Het is immers een natuurlijk product op basis van krijt. Crustal bestaat in poedervorm. Na het toevoegen van water en pigment kan de professional aan de slag met de spatel om decoratieve pareltjes te creëren.

Eindeloos spelen met kleur en nuances

Crustal wordt in de eerste plaats in de massa gepigmenteerd. Zo kan zowel een egale krijtmatte pleister gecreëerd worden als een ruwe, natuurlijke look. Voor meer diepte in de kleuring en een nog mooier 3-D-effect, kan extra pigment gebruikt worden. Borstel dit nadien door de Crustal en er ontstaan kleurnuances die zelf gestuurd kunnen worden door meer of minder pigment toe te voegen. Je kan zelfs werken met meerdere pigmenten. De mogelijkheden zijn eindeloos.
De stijlvolle kleuringen en mooie structuren maken de hand van de vakman letterlijk zichtbaar en staan garant voor een authentieke en bijzondere muur.

Structuur en diepte aanbrengen

Het leuke aan Crustal is dat je niet alleen kan spelen en experimenteren met kleuren en accenten, ook de structuur en het reliëf dragen bij tot de unieke uitstraling van deze minerale afwerking. Crustal kent vijf basis afwerkingstechnieken: Regular, Groove, Cross, Timber en Fossil. De vakman kan echter eindeloos experimenteren, niets is onmogelijk.

Voor welke kleur, accenten en afwerkingstechniek je ook kiest, van één ding kan zeker zijn: jouw muur is uniek!