Wil jij als professional het beste voor jouw klant? Natuurlijk, horen we je denken. Maar dat is niet altijd even gemakkelijk. Zonder opleiding is stuc plaatsen zelfs voor een professionele plaatser zo goed als onmogelijk. Stoopen & Meeûs heeft de oplossing! Vanaf september bieden wij naast onze kwaliteitsvolle producten ook opnieuw gespecialiseerde opleidingen aan voor professionals. Zo kan je al jouw klanten een optimale afwerking garanderen en ze met een tevreden glimlach achterlaten.

Opleidingen

Onze praktijkopleidingen duren een volledige dag, waardoor we genoeg tijd hebben om écht in detail te gaan. Door te werken in kleine groepen zorgen we ervoor dat iedereen volledig mee is. Onze lesgevers hebben een uitgebreide technische kennis en staan te popelen om die ervaring door te geven aan leergierige vakmensen. De opleidingen zijn gericht op de praktijk. De deelnemers gaan zelf aan de slag en smeren erop los.

 

Tijdens onze workshop Stuc Deco & Granito die opnieuw begint op 7 september geven onze experts praktische demo’s over de verschillende manieren van aanbrengen en verwerken, vertellen ze meer over de prijszetting en calculatie,… Stuc zal geen geheimen meer hebben op het einde van deze dag. Gezien een zekere achtergrondkennis vereist is, is deze cursus exclusief voor professionele plaatsers.

 

In onze Masterclass Decoratieve Technieken die zijn start neemt op 27 september kan je dan weer ontdekken hoe de producten van Stoopen & Meeûs creatief kunnen worden ingezet op allerlei verschillende manieren.

Praktisch

De praktijkopleidingen vinden plaats in ons Center of Excellence in Hoboken (Van Praetstraat 22 – 2660 Hoboken) en duren van 8.30 uur tot 16.30 uur, inclusief pauze.

Geïnteresseerd om één van onze opleidingen te volgen? Surf naar http://www.stoopen-meeus.com/evenementen-en-opleidingen/ en schrijf je als de gesmeerde bliksem in. De plaatsen zijn beperkt dus wees er snel bij!

Meer info? Stuur een mailtje naar davina.vandueren@stoopen-meeus.com.