Om het twintigjarig bestaan te vieren, ontwikkelde interieurspecialist Taps & Baths in Schelle een nieuw toonzaalconcept. In deze inspiratieshowroom van liefst 800m² staan 22 badkamers, keukens en toiletten in een exclusieve, klassieke of landelijke sfeer tentoongesteld. Voor de wanden en vloeren  koos men voor Kalk, Leem en Stuc van Stoopen & Meeûs.

 “Wij leveren en plaatsen onze producten bij een zeer uiteenlopend publiek. Van jonge gezinnen die net hun eerste appartement hebben gekocht tot koninklijke families. Iedereen die iets speciaals wil, kan bij ons terecht”, zegt Pieter Goossens van Taps & Baths.

Met de nieuwe showroom wil het bedrijf klanten inspireren en een beter beeld geven over de verschillende stijlen. “Vaak hebben mensen bijvoorbeeld typische cottage badkamers voor ogen wanneer ze denken aan een klassieke Engelse stijl. Hoewel dit natuurlijk een optie is, willen we hen in onze showroom laten zien wat er echt allemaal mogelijk is met een landelijke stijl.”

 

Topproducten perfect geplaatst

Voor Taps & Baths was het belangrijk om de showroom te laten aankleden met producten die een juiste sfeer kunnen creëren. Zo kwamen ze terecht bij Stoopen & Meeûs.

“In de showrooms zijn bepaalde badkamers afgewerkt met Stuc. Daardoor komt het landelijke echt naar voren. Het effect wordt gecreëerd door de verschillende kleurschakeringen. Een groot stuk van de vloer in onze toonzaal is afgewerkt met hun nieuwe StucResin. Een ideaal product voor de afwerking van vloeren, ook in badkamers.”

Schilder Joris Baeten van Joris Baeten Specialty Painting heeft de gehele showroom perfect afgewerkt met de producten van Stoopen & Meeûs. “Mochten we in de toekomst een nieuwe vestiging openen, is Stoopen & Meeûs zonder twijfel de partner waarmee we opnieuw in zee gaan.”

De nieuwe showroom van Taps & Baths is te bezoeken op Boomsesteenweg 2 – 2627 Schelle, van dinsdag tot zaterdag van 10u tot 18u.