125… Dat is het indrukwekkende aantal kaarsjes dat Stoopen & Meeûs in 2019 mag uitblazen. Stoopen & Meeûs: dat is Pure Craftmanship sinds 1894. En dat wordt voortaan ook onze baseline. Deze baseline is de perfecte samenvatting van enerzijds de kwaliteit, het pure, het minerale van de producten, als het vakmanschap waarmee plaatsers prachtige structuren, vormen en kleuren tevoorschijn toveren met onze verven en pleisters.

Producten en services aanbieden waarmee de plaatser unieke projecten kan realiseren, dat is bij Stoopen & Meeûs al van in de begindagen dé prioriteit. “Pure Craftmanship” past volledig binnen die filosofie. De klank van deze woorden straalt op zich al kracht uit. Het ritme van de lettergrepen wijst op degelijkheid en klasse. Maar Pure Craftmanship is meer dan alleen maar een goed klinkende woordcombinatie. Er schuilt ook een niet mis te verstane boodschap achter.

Terug naar de essentie

“Pure” dat zit in ons DNA, zowel van het merk als het bedrijf. Het gaat hier over de puurheid, over de minerale verven, … Maar “Pure” betekent ook “de essentie”. Dat verwijst dan weer naar zuiverheid. De meeste producten die we op de markt brengen zijn puur en zuiver en worden in poedervorm aangeboden.

Vakmanschap en kwaliteit

“Craftmanship” verwoordt enerzijds de kwaliteit van de producten. Daarnaast betekent het ook letterlijk “vakmanschap”. En dat slaat op de knowhow en vaardigheden waarover de plaatsers (moeten) beschikken. Hun vakmanschap zorgt ervoor dat onze producten volledig tot hun recht komen in een prachtig resultaat. Zij toveren met onze decoratieve verven en pleisters de mooiste structuren, vormen en kleuren tevoorschijn. Om hun vakmanschap te versterken organiseren we de nodige opleidingen.

Betrouwbare partner

Doorheen zijn geschiedenis, die startte in 1894, is Stoopen & Meeûs dé meest betrouwbare partner voor pigmenten voor brede toepassingen. Daarnaast zijn we dé specialist in de decoratieve pleisters, verven en Stucvloeren.

 

Op naar de volgende 125 jaar Pure Craftmanship!