Broeden op originele en gedurfde ontwerpen… Da’s iets waar Stoopen & Meeûs samen met enkele andere partners graag mee zijn schouders onder zet. Broeinest ADAM (in Amsterdam) is de derde vestiging van het succesvolle concept dat zich richt op Nederlandse (interieur)architecten. De creatieve speelplaats is een plek waar samenwerking, inspiratie en materialen centraal staan. Net zoals Stoopen & Meeûs is Broeinest continu bezig met innovatie. Dat zie je meteen in de materialenbibliotheek. Maar Broeinest is veel meer dan een grote en mooie showroom! De inspirerende ruimte is een ideale locatie voor cocreatie. De events, workshops en lezingen voeden de bezoekers met frisse ideeën. Broeinest leeft!

 

Broeinest is al sinds januari 2015 gevestigd op het bruisende Strijp-S in Eindhoven en sinds februari 2017 in het hippe ZoHo (Zomerhofkwartier) in Rotterdam. Zopas opende nog een derde locatie de deuren. Broeinest ADAM heeft een geheel eigen look en identiteit op een creatieve hotspot aan de oevers van het IJ in Amsterdam Noord.

Boeiend programma

Broeinest is dé materialenbibliotheek en ontmoetingsplek voor (interieur)architecten en ontwerpers in Nederland. Broeinest brengt  producenten, merken en materialen samen in het Broeinest Concept. Zo zijn wij als partner aanwezig met al onze producten. De verschillende partners bundelen hun krachten om samen architecten en ontwerpers te voorzien van het juiste materiaaladvies. We proberen met alle partners een interessante kruisbestuiving te creëren. Een boeiend programma aan events en info rond kersverse trends zorgen ervoor dat ontwerpers hun creativiteit de vrije loop kunnen laten gaan.

 

Faciliteiten

Broeinest biedt een breed scala aan faciliteiten. Zo zijn er workshops, lezingen, ontbijt- en lunchsessies die zowel publiek toegankelijk zijn als op maat worden gemaakt op het gebied van interieur, design en materiaal. Je kan er dagelijks aanschuiven om te flexwerken, je kan gebruik maken van de lasersnijder en diverse vergaderruimtes. Daarnaast kunnen ontwerpers er altijd terecht voor degelijk materiaaladvies en projectbegeleiding.

 

Partners

Broeinest werd opgericht door Baars & Bloemhoff. Maar net zoals op de andere locaties doen ze het het ook Amsterdam niet alleen. Ze werken samen met een mooie selectie aan partners; Barri & More, Botanico, Forbo Flooring Systems, Gispen, Modular Lighting Instruments, PyraSied, Stoopen & Meeûs, Van Besouw | Jabo | Therdex, Wiesner-Hager en Weltevree. Net zoals op de locaties in Eindhoven en Rotterdam, is ook het verkoopkantoor van Baars & Bloemhoff in Broeinest ADAM gevestigd.