RustiQ®

OxiQ®

Stoere decoratie

De robuuste schoonheid van een verlaten fabrieksgebouw, opslagplaats of werkplaats – het is als de “Statue of liberty” in New-York of het dak van het Belvedere Palace in Wenen. Er zijn maar weinig materialen die mooier worden onder invloed van de natuurelementen.

  • Industriële look

  • Alleen of gecombineerd te gebruiken

  • Voor binnenmuren en decoratieve objecten

Met RustiQ en OxiQ kun je deze juweeltjes van industrieel verval naadloos in verschillende interieurstijlen integreren. RustiQ straalt warmte en rust uit terwijl OxiQ barst van energie en optimisme dankzij de typische appelblauwzeegroene of turquoise kleur.

Zowel RustiQ als OxiQ kunnen individueel worden toegepast in je interieur of in combinatie met elkaar. Ze vullen elkaar perfect aan en zijn ideaal voor het creëren van een accentmuur en het karakteriseren van decoratieve elementen in residentiële of commerciële settings.

Natuurlijk passen RustiQ en OxiQ perfect in de industriële stijl.

Meer nog, het zijn decoratieve afwerkingen die een perfecte brug kunnen vormen tussen zeer verschillende stijlen, waar oud en nieuw elkaar ontmoeten.

RustiQ® & OxiQ® brochure

Voor de vakman

Prachtige decoratieve technieken op basis van ijzerpoeder en koperpoeder

Bijzonder eenvoudig aan te brengen in één of twee lagen. Kan na het aanbrengen van de Stoopen & Meeûs StucPrimer op quasi elke ondergrond aangebracht worden.

RustiQ® – OxiQ® inspiratie