Stoopen & Meeûs  x  Pure Belgian Craftsmanship

 

OPLEIDINGEN   NAJAAR 2024

 

Een goed einde vraagt om een goed begin.

Wat is dan een goed begin ?  Zonder twijfel de gespecialiseerde vakopleidingen van Stoopen & Meeûs.  Als Belgisch merk van kwalitatieve decoratieve afwerkingen hebben we doorheen de jaren een uitgebreide kennis en ervaring opgedaan.  En we staan niet stil want ook de nieuwste trends en technieken zijn ons niet onbekend.

Wil je je als professionele vakman/-vrouw graag specialiseren in de bijzondere wereld van decoratieve afwerkingen?  Schrijf je in voor één van onze cursussen en laat je inspireren door de uitgebreide mogelijkheden in texturen en kleuren op basis van ons zeer volledig productassortiment.  Verkrijg inzicht in de verschillende stappen van ondergrond tot bescherming en onderhoud, kortom leer de échte kneepjes van het vak !

De opleidingen gaan door in ons Center of Excellence te Hoboken en worden gegeven door ervaren professionele lesgevers met passie voor het vak.

Onze opleidingen geven je meer zekerheid met betrekking tot het eindresultaat van jouw projecten.

Aan het einde van elke opleiding neem je je zelfgemaakte stalen mee en kan je onmiddellijk met de verkoop starten.

Mocht je toch nog twijfelen om te investeren in één of meerdere van onze opleidingen ?   Stoopen & Meeûs is een erkend opleidingscentrum van Constructiv. Indien u aan bepaalde voorwaarden voldoet, hebt u recht op een tussenkomst van Constructiv (Meer info vindt u hier).

We kijken ernaar uit je binnenkort te mogen verwelkomen te Hoboken !

 

SPECIALISATIE OPLEIDING STUCDECO-STUCGRANITO/ZABLON/CRUSTAL

Deze specialisatie opleiding geeft je een duidelijk inzicht in het unieke Stoopen & Meeûs systeem per product (van voorbereiding tot bescherming en onderhoud). Je leert over de verschillende types van ondergronden en hun specifieke voorbereiding.

In deze module komen de producten aan bod waarmee je vrijwel elke decoratieve look kan creëeren van een strakke, naadloze stijl (StucDeco) tot een organische look met natuurlijke elementen en texturen (Crustal).

Het is een praktische opleiding waarbij je zelf ervaart hoe je het maximum haalt uit onze producten StucDeco-StucGranito, Zablon en Crustal. Je maakt kennis met verschillende decoratieve applicatie-technieken en past deze toe op MDF-panelen. Op het einde van de dag heeft elke deelnemer zijn pakket stalen en kan de verkoop beginnen.

Als extraatje krijg je nog enkele praktische tips om je te helpen in je verkoopgesprekken zodat je het maximum rendement kan halen uit je investering.

De opleiding duurt 1 volledige dag en de prijs bedraagt €395 excl BTW/persoon.
Daarbij ontvang je een staalverpakking van elk product en 1 kleurenkaart naar keuze van een van de producten die aan bod komen in deze opleiding.

Registratieformulier Specialisatie opleiding StucDeco-StucGranito/Zablon/Crustal

 

Onze opleidingen VOORJAAR 2024 zijn afgerond. Onze lesgevers genieten van een welverdiende vakantie tijdens de zomermaanden.

Onze opleidingen NAJAAR 2024 gaan van start vanaf oktober 2024.

De kalender NAJAAR 2024 komt tegen 15/08/24 online. (Klik hier voor de kalender )

 

VERVOLMAKINGSOPLEIDING STUCDECO-STUCGRANITO

Na het volgen van deze cursus kan je aan de slag met StucDeco/StucGranito in natte ruimtes en op vloeren. Naast een beknopte sessie rond ondergronden ligt de focus vooral op het praktische; het smeren van StucDeco/StucGranito, afwerken van oa de hoeken en waterdichtheid.

In het vervolmakingstraject nadien staan onze technische collega’s ter beschikking voor ondersteuning waar nodig.

De vervolmakingsopleiding duurt 2 volledige dagen en kost €750 excl BTW/persoon.

Daarbij ontvang je 2 spanen (die je tijdens de opleiding reeds gebruikt) en een emmer van 16kg StucDeco OF 16kg StucGranito naar keuze.

Om de vervolmakingsopleiding te kunnen volgen, moet je eerst de specialisatie opleiding met StucDeco/StucGranito hebben gevolgd (of gelijkwaardige ervaring).

Registratieformulier vervolmakingsopleiding StucDeco/StucGranito – voor vakmensen die reeds de specialisatie opleiding met StucDeco/StucGranito volgden.

 

 

OPLEIDING STUCRESIN

Hier leer je ons unieke vloerproduct StucResin kennen.

Deze opleiding behandelt de technische kanten van de voorbereiding en het plaatsen van StucResin.

Je ontdekt de verschillende structuren en afwerkingen, do’s en don’ts, meer informatie over het onderhoud, etc. Kortom, alles wat je dient te weten om met StucResin aan de slag te gaan!

Naast de theorie is er ook een praktijk demonstratie, waarin de verschillende stappen worden doorlopen.

Deze opleiding duurt een halve dag en kost €285 excl BTW.

Daarbij ontvang je een StucResin Stalenbox en kan de verkoop beginnen.

Registratieformulier opleiding StucResin – voor vakmensen die een gedegen ervaring hebben met StucDeco/StucGranito

 

EXCLUSIEVE MASTER OPLEIDING DECORATIEVE TECHNIEKEN

Bij deze master opleiding vertrekken we vanuit de actuele trends in decoratieve afwerkingen en leer je hoe je deze met de Stoopen & Meeûs producten kan realiseren.

Je leert er nieuwe decoratieve technieken en superhandige tips en wordt door onze opleiders uitgedaagd om je grenzen als schilder-decorateur te verleggen.

Je leert ook van de andere zeer ervaren deelnemers en wordt mede door hen geïnspireerd om met decoratieve technieken te blijven experimenteren.

Het is een zeer praktische en interactieve opleiding in de vorm van een workshop.

Het is ook de ideale manier om andere creatieve vakmensen beter te leren kennen en zo je professioneel netwerk te vergroten.

Deze exclusieve opleiding is voor de ervaren decoratieve schilder-decorateur.

De Exclusieve Master opleiding duurt 2 volledige dagen en kost €750 excl BTW/persoon.

Op het einde van de opleiding heeft elke deelnemer zijn pakket stalen +afgewerkte kubus en kan de verkoop beginnen.

Registratieformulier master opleiding decoratieve technieken

 

Praktische info

Voor wie?

Ben je plaatser, stukadoor of schilder en geïnteresseerd in decoratieve verven, pleisters en vloeren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres en zijn deze opleidingen ideaal als eerste kennismaking met of om je te verdiepen in onze producten.

 

Waar?

Stoopen & Meeûs

Van Praetstraat 22

2660 Hoboken

 

Wanneer?

Opleidingenkalender voorjaar 2024 kan u is  HIER raadplegen.

Kalender NAJAAR 2024 is beschikbaar vanaf 15/08/24 op de website

 

De opleiding gaat enkel door bij voldoende aantal deelnemers. Indien geen voldoende aantal deelnemers, dan zullen wij de deelnemers hierover tijdig inlichten om dan een nieuwe planning door te geven.

 

Inschrijven?

Geïnteresseerd om deel te nemen? Vul dan het juiste registratiedocument in dat u hieronder kan downloaden en stuur het naar opleiding@stoopen-meeus.com

Registratieformulier opleidingen

Uw inschrijving voor een opleiding is pas definitief na ontvangst door Stoopen & Meeûs van het volledige cursusgeld voor aanvang van de opleiding.

Registratieformulier Specialisatie opleiding StucDeco-StucGranito/Zablon/Crustal

Registratieformulier vervolmakingsopleiding StucDeco/StucGranito

Registratieformulier opleiding StucResin

Registratieformulier master opleiding decoratieve technieken

 

Annulatie clausule

Indien u niet kan deelnemen aan de opleiding, dan kan tot 3 weken voor de datum van de opleiding, de deelname kosteloos geannuleerd worden.

Er kan gekozen worden voor een terugbetaling of een omboeking naar een latere datum.

Omboekingen zijn enkel mogelijk binnen hetzelfde opleidingsseizoen (jan-mei en okt-dec) en voor zolang er beschikbare opleidingen en plaatsen zijn.

Daartoe stuurt u een mail naar opleiding@stoopen-meeus.com

Annulaties binnen deze 3 weken, geven geen recht op terugbetaling of omboeking.

Indien wij een opleiding dienen te annuleren als gevolg van uitzonderlijke omstandigheden (vb. Covid19, ziekte lesgever), wordt u een nieuwe optie aangeboden of de door u betaalde bijdrage teruggestort.

 

De opleiding gaat enkel door bij voldoende aantal deelnemers. Indien geen voldoende aantal deelnemers, dan zullen wij de deelnemers hierover tijdig inlichten om dan een nieuwe planning door te geven.

 

We kijken er al naar uit je in ons Center of Excellence te mogen ontvangen!

 

Stoopen & Meeus is een erkend opleidingscentrum van Constructiv. 

Indien u aan bepaalde voorwaarden voldoet, hebt u recht op een tussenkomst van Constructiv. 

Meer info om uw terugbetaling te regelen vindt u hier.

 

NOG GEEN ERVARING?

en benieuwd of het vak van decoratieve technieken iets voor jou is?

Bezoek dan één van onze initiatiesessie’s in samenwerking met onze verdelers verspreid over het ganse land.