STOOPEN & MEEÛS: OPLEIDINGEN 2021

 

STOOPEN & MEEÛS nodigt je van harte uit op onze opleidingen en daar hoort, naast de bestaande opleidingen, ook een nieuwe opleiding bij!

Allereerst organiseren wij opnieuw onze initiatieopleiding Decoratieve Technieken, initiatieopleiding Stuc en vervolmakingsopleiding StucDeco/StucGranito:

1.     Initiatieopleiding Decoratieve technieken: Een praktische opleiding voor het ontdekken van enkele decoratieve basistechnieken en de ideale manier voor de plaatser om voor het eerst in contact te komen met Crustal®, LimePaint (Kalk), ClayPaint (Leem), Kalei Authentic en Roestique  – nu ook met ons *NIEUWSTE* product ConQrete® van Stoopen & Meeûs. Deze opleiding neemt 1 dag in beslag en kost €285 excl BTW.

Ontdek ons nieuwste ready-mix product ConQrete® hier.

2.     Initiatieopleiding StucDeco/StucGranito: Op een praktische manier kennis maken met de verschillende toepassingsmogelijkheden van StucDeco/StucGranito en meer inzicht in de do’s en dont’s.   Na deze sessie kan je met StucDeco/StucGranito aan de slag op wanden. Voor toepassingen in natte ruimte en op vloeren, en als je verder wil specialiseren in StucDeco/StucGranito hebben we nadien ook onze vervolmakingscursus. Deze opleiding neemt 1 dag in beslag en kost €150 excl BTW.

3.     Vervolmakingsopleiding StucDeco/StucGranito:. Na het volgen van deze cursus kan je aan de slag met StucDeco/StucGranito in natte ruimtes en op vloeren. Naast een beknopte sessie rond ondergronden ligt de focus vooral op het praktische; het smeren van StucDeco/StucGranito, afwerken van oa de hoeken en waterdichtheid. In het vervolmakingstraject nadien staan onze collega’s ter beschikking voor ondersteuning waar nodig. De vervolmakingsopleiding duurt 2 volledige dagen en kost €700 excl BTW. Om de vervolmakingscursus te kunnen volgen, moet je eerst de initiatiecursus StucDeco/StucGranito hebben gevolgd.

4.     Opleiding StucResin : Hier leer je ons unieke vloerproduct kennen StucResin. Deze opleiding overloopt de technische kanten van de voorbereidingen en het plaatsen van de StucResin. Je ontdekt de verschillende structuren en afwerkingen, do’s en don’ts, geeft een woordje uitleg over het onderhoud, etc. Kortom, alles wat je dient te weten om met StucResin aan de slag te kunnen! Naast de theorie is er ook een praktijk demonstratie, waarin de verschillende stappen doorlopen worden (primer, net plaatsen, bezanden, de verschillende lagen en bescherming). Deze opleiding duurt een halve dag en kost €285 excl BTW. Om de opleiding voor StucResin te kunnen volgen, moet je eerst het volledige Stuc traject hebben gevolgd.

 

Praktische info:

Voor wie?

Ben je plaatser, stukadoor of schilder en geïnteresseerd in decoratieve verven, pleisters en Stuc vloeren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres en zijn deze opleidingen ideaal als eerste kennismaking met of om je te verdiepen in onze producten.

Waar?

Stoopen & Meeûs

Van Praetstraat 22

2660 Hoboken

 

Wanneer?

Opleidingenkalender najaar 2021 wordt verwacht begin augustus 2021.

Opleidingenkalender voorjaar 2021 – einde opleidingen voorjaar 24/06/21 (VOLZET)

 

Inschrijven?

Geïnteresseerd om deel te nemen? Vul dan het juiste registratiedocument in dat u hieronder kan downloaden en stuur het naar opleiding@stoopen-meeus.com.

Registratieformulier initiatieopleiding Decoratieve Technieken

Registratieformulier initiatieopleiding StucDeco/StucGranito

Registratieformulier vervolmakingscursus StucDeco/StucGranito – voor zij die reeds de initiatieopleiding Stuc volgden.

Registratieformulier opleiding StucResin – voor zij die reeds het volledige Stuc traject volgden.

 

We kijken er al naar uit je terug in ons Center of Excellence te mogen ontvangen!

 

Stoopen & Meeus is een erkend opleidingscentrum van Constructiv. 

Indien u aan bepaalde voorwaarden voldoet, hebt u recht op een tussenkomst van Constructiv. 

Meer info om uw terugbetaling te regelen vindt u hier.